Historie

Historie

Historie

Roskilde Sten og Grus ApS er en privatejet råstofvirksomhed som drives af Jørgen og Anders Jensen. Virksomhedens historie går helt tilbage til 1980 da firmaet Jørgen Jensen Sten og Grus ApS blev startet. Jørgen Jensen drev tidligere en vognmandsvirksomhed i Nordsjælland samt udlejning af maskiner. 

Hurtigt herefter blev lastbilerne skiftet ud med gummigeder og produktionsanlæg i egen grusgrav i Himmelev ved Roskilde.  Da denne grav var færdiggravet flyttede virksomheden til nye arealer i Darup og Store Hede – ligeledes i Roskilde området. Disse arealer blev dog efterfølgende solgt fra og selskabet Roskilde Sten og Grus ApS så herefter dagens lys i 1999 da grusgraven i Øde Hastrup blev startet op. Fra denne lokation har RSG solgt råstoffer til store og små kunder og tilbyder i dag det bredeste produktsortiment af alle grusgrave i Danmark.

I 2013 købte Jørgen og Anders sig ind i virksomheden Asklev Sten og Grus ApS som har 2 grusgrave i midt Jylland. I dag producerer Asklev Sten og Grus certificeret betontilslag samt anlægsmaterialer fra grusgravene i Asklev og Hampen.

For mere info www.asklevstenoggrus.dk

I 2016 startede Roskilde Sten og Grus sammen med to erfarne parter virksomheden Hundested Sten og Grus ApS - en søplads på Hundested Havn.

Sten er en mangelvare i Nordsjælland, og for at fremtidssikre leveringssikkerheden til vores kunder nord for København kan vi nu hente forsyninger af sten fra indvinding på havbunden.
For mere info www.hundestedstenoggrus.dk

I juli 2017 kørte de første lastbiler ud af grusgraven i Haarby – en ny grusgrav som administreres sammen med RSG’s øvrige råstofaktiviteter.
Fra en beliggenhed 25 km syd fra Odense C vil vi i mange år fremover kunne levere tørharpet, knuste og vaskede kvalitetsmaterialer.

For mere info www.fynstenoggrus.dk